Last news in Fakti

9 Март, 2023 19:00 3 159 26

"Роналдо е по-добър футболист от Меси"

  • кристиано роналдо-
  • лионел меси-
  • патрис евра

Евра е възхитен от Кристиано Роналдо

"Роналдо е по-добър футболист от Меси" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Винаги посочвам Роналдо за по-добър от Меси. Не защото ни е футболен брат и приятел, а защото има най-добрата работна етика, която съм виждал. Според мен Меси е по-талантлив, а на Кристиано му се налага да се труди много повече, за да е на толкова високо футболно ниво. Ако Лео имаше същата работна етика, вероятно щеше да е с 15 Златни топки", заяви Патрис Евра в интервю за Рио Фърдинанд.

Евра и Рио за бивши съотборници на Роналдо в Манчестър Юнайтед. Веднъж Патрис в друга своя медийна изява пък сподели, че е бил поканен от Кристиано на гости по време на най-силните им години при "червените дяволи".

"Смятах, че ще се насладим на богата вечеря, може би дори ще пийнем малко алкохол. Вместо това Рони сложи минерална вода и плодове на масата, а след няколко минути ми каза да отидем в двора, за да играем футбол (той има игрище в дома си). Не ви препоръчвам да му ходите на гости, ако искате да релаксирате, а не да тренирате", думи в подобен стил сподели Патрис Евра, който също така е добър приятел и бивш съотборник с Димитър Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нито Евра, нито никой

    24 23 Отговор
    Роналдо не го харесвам, но за жалост е по добър от Меси!
  • 2 левскар

    29 25 Отговор
    Роналдо и на глава да тръгне, пак не може да се сравнява с Меси. Таланта си е талант, той се проявява навсякъде. Роландо рекламата го направи "голяма работа" .А Меси не говори много и върши чудеса само с една топка. Браво.

    Коментиран от #6

  • 3 Град Козлодуй

    9 6 Отговор
    Всичко еИндивидуално Хората Са с Положителни и Отрицателни Качества

    Коментиран от #5

  • 4 стига с тоя меси

    18 14 Отговор
    снощи срещу немците не го забелязах за тия пари дето са дали за него арабите собственици на клуба го пускат да играе добре ,че изпълни два ъглови и успя да пипне 14 пъти топката и 7 пъти пада като заслужил артист за фалове това упражнение го владее до съвършенство това е статистиката може да се провери на терена имаше общо 16-18 играчи по добри от тоя нарочен футболист без принос за французите и другия РОНАЛДО е на същото ниво

    Коментиран от #15

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хасан

    8 14 Отговор
    Също по-висок и по-красив!

    Коментиран от #8, #13

  • 8 Мустафа

    9 5 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    Ти пък все с диференциала си мислиш!

    Коментиран от #10

  • 9 Хаха

    13 13 Отговор
    Много ме разсмя заглавието. Самовлюбения нарцис никога няма да бъде легенда. Няма харизмата и егото му е в повече.

    Коментиран от #16

  • 10 Хасан

    7 8 Отговор

    До коментар #8 от "Мустафа":

    Ами красавец е Роналдо, спор няма!

    Коментиран от #18

  • 11 Фергюсън

    12 16 Отговор
    Роналдо може само да лъска обувките на Меси.
  • 12 Меси

    18 17 Отговор
    Кристиано Роналдо е най-великия в историята на футбола.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ицето

    13 1 Отговор
    А МОДЕРАТОРЪТ ГЕЙ ЛИ Е?ХАХАХСООУУ
  • 15 Само да допълня

    3 6 Отговор

    До коментар #4 от "стига с тоя меси":

    В момента няма по добър от Нагелсман! Човека е от друга планета!
  • 16 Гледай другар

    3 7 Отговор

    До коментар #9 от "Хаха":

    Единия се е родил звезда, другия е бил болен и са го направили звезда! Затова единия навсякъде ще парадира че е съвършен, а другия не може да го каже, него цял екип от 1000 човека го е лекувал и шлайфал за да го направи звезда! Затова и е по човечен! Но съвършения си е съвършен, от Бог така издялан!
  • 17 кой знае

    5 1 Отговор
    От левия бряг може и така да изглежда ...
  • 18 дааа

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Хасан":

    Прилича на драг куин, на която и е паднала перуката.
  • 19 Aлфа Bълкът

    7 7 Отговор
    И аз мислех, че талантът на Меси е по-голям дълги години, но като го видях как стоеше с ръцете на кръста в Барселона последните 2г ми падна в очите. И как фалира накрая...
    Факт е, че Роналдо е завършен футболист, може да стреля отвсякъде, с глава е вкарал +140 гола, със слабия си крак +150 гола. За сравнение Меси има 130 гола общо с глава и слаб крак.
    Истината е, че без Шави и Иниеста, Меси нямаше да е толкова добър. Роналдо е тръгнал от Спортинг и е бил голмайстор в трите най-големи първенства в Европа.
  • 20 Станко

    3 5 Отговор
    Меси е най-добрия. Световен, Копа Америка, Шампионска лига и златни топки. Пред фактите и боговете мълчат. Роналдо да чака следващото световно.

    Коментиран от #21

  • 21 Aлфа Bълкът

    7 1 Отговор

    До коментар #20 от "Станко":

    Мда подарената световна титла, много хора ще я помнят още 50г. По-добре да не я слагаме като фактор, както и последните две златни топки на Меси и те подарени.

    Коментиран от #24

  • 22 браво бе

    4 0 Отговор
    МЕСИ АМА НЕЩО НЕ МОЖЕ И МЕКИЦИ ДА МЕСИ ИМА ДВА ФУТБОЛНИ ОТБОРА ПО ДОБРИ ОТ НЕГО И ЗАВЪРШЕНИ ФУТБОЛИСТИ ОЦЕНЯВАТЕ ГО ЕДИНСТВЕНО ЗА КАЧЕСТВАТА ДЕТО БАРСА И АРАБИТЕ ПОХАРЧИХА ЗА НЕГО ЕДИНСТВЕНО И САМО ПАРИТЕ ГО ПРАВЯТ ИЗВЕСТЕН ВИДАХ ГО И СРЕШУ БАЕРН ПЪЛНА СКРЪБ НЕ ТЯБВА И КОРНЕРИ ДА МУ ДАВАТ ДА ИЗПЪЛНЯВА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА АНТРОПОМЕТРИЧНИТЕ МУ КАЧЕСТВА ,КОИТО МУ ПРЕЧАТ В МНОГО МОМЕНТИ И ГО ПОСТАВЯТ В СМЕШНИ СИТУАЦИИ
  • 23 Отело

    0 2 Отговор
    А тоя евра кой беше
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Факт

    2 0 Отговор
    Не съм съгласен с евра точно Роналдо е по талантливия ,това да можеш да играеш с двата крака еднакво да имаш страхотен отскок и да играеш идеално с глава....това е дарба не се учи..много футболисти тренират като Роналдо но нямат този талант...така че реално Роналдо е по талантливия от гледна точка на чисто футболни лични качества..сега относно въпроса кой е по добър..няма по добър..меси играе само с един крак и по скоро е халф ..който умее да играе с комбинативни други футболисти около него,ако около него няма такива както е в ПСЖ играта няма да му се получава,за това и е в ПСЖ просто някак си се губи,до като Барселона играе отборен футбол и там му се получаваше играта,Роналдо си е по скоро нападател въпреки че играе и от ляво,но той може да се изяви и в отборен отбор,и в отбор от индивидуалисти ,..въпреки че това на пръв поглед дава предимство на Роналдо все пак смятам че не може да се определи кой е по добрия..от чисто футболна гледна точка,от гледна точка на фенове....те ще си твърдят че техният любимец е по добрия..но това е вече е пристрастно мнение..лично мен в меси ме дразни само едно че в последните три четири години когато той вече няма нищо общо с меси..му бяха подарени доста награди които не беше заслужил по никакъв начин...но там роля изигра вече фифа защото както е ясно на всички меси им е любимец...но все пак ФИФА е организация която трябва да дава награди на заслужилите а не на своите любимци...а още по малко да им купува цяло световно..тов
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.