12 Март, 2023 11:00 2 988 7

Любопитна случка преди битката ЦСКА 1948 - ЦСКА

  • цска 1948-
  • цска

Задава се много интересен мач

Любопитна случка преди битката ЦСКА 1948 - ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Днес от 16:45 часа на стадиона в Бистрица ЦСКА 1948 ще приеме ЦСКА в по всичко личи най-интересния мач от 23-ия кръг на ефбет Лига.

Третият ще е домакин на първия във временното класиране. Между двата клуба има сериозно напрежение. Не са изключени и ексцесии свързани с мощната агитка на гостите в срещата. Полицията е изключително мобилизирана.

А любопитна случка се е разиграла малко преди началото на мача.

На последната тренировка на ЦСКА 1948 преди срещата е бил заловен импровизиращ шпионин, който е заснемал с камерата на телефона си заниманието на тима на Тодор Янчев, което е било тактическо.

Въпросният човек е признал, че е просто фен на лидера в таблицата и никой от щаба на Саша Илич не го е пращал с поръчка да прави запис на тренировката. Неговото намерение било от любов към "армейците" да помогне на Илич, предоставяйки му кадрите от заниманието. След като бил заловен, той собственоръчно изтрил видеото и си тръгнал от стадиона в Бистрица, предава БЛИЦ.

Напрежението преди срещата между "червените" и "армейците" е огромно. Очакванията са за футбол на добро европейско ниво, тъй като и двата тима разполагат с не лоши футболисти, особено за стандартите на родния шампионат. Любопитно е обаче дали на терена ще цари феърплей?


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петък

    15 0 Отговор
    Глупости на търкалета, тренировка на стадиона в Бистрица, може да бъде записана даже от някоя охранителна камера на къщите които са в съседство със стадиона.
  • 2 Копейкин чорай.бето

    7 9 Отговор
    Само Възбуждане и копейки
  • 3 Рамбо

    16 5 Отговор
    Странна работа - две ЦСКА доста пред един Левски в класирането. Ако има още 3-4 "червени" тима Мърито и неговите балерини ще изпаднат...
  • 4 незнайко

    13 3 Отговор
    Егати отбора 64 продадени билети поканете роднините поне да станете 100 фена!
  • 5 Левски 1914

    5 14 Отговор
    Илиев пиши цялото име на МЕНТЕТО не се прави на на дръж ми шапката, цска ФАЛИРА преди 6 години и половина!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Лове

    6 3 Отговор
    Селянина по тия ширини си му дай мач да гледа! Пост народ слаба държава !