Last news in Fakti

12 Март, 2023 15:00 6 611 8

Цветомир Найденов направи интересно сравнение

  • бк цска-
  • цска 1948-
  • цветомир найденов

Найденов похвали Чо и Чочев

Цветомир Найденов направи интересно сравнение - 1
Снимка: БГНЕС

"Таменанг Чо ми е Йвайло Чочев", написа финансовият благодетел на баскетболния ЦСКА и футболния ЦСКА 1948 Цветомир Найденов.

Той сподели това свое мнение във Фейсбук. Найденов е доволен след успеха на ЦСКА със 102:77 над Шумен в среща от 24-ия кръг на НБЛ.

Американецът Чо се присъедини наскоро към "армейците" и загатна, че е може би най-комплексният баскетболист в шампионата ни.

Той вкара 25 точки, овладя 12 борби и добави 4 асистенции при победата на "червените" като гости на Шумен. ЦСКА е трети в настоящата таблица на баскетболното ни първенство.

Ивайло Чочев пък е голмайстор на футболния ни шампионат досега през сезона. Той впечатлява в ефбет Лига с голмайсторски умения. Чочев е полузащитник, който е много силен и в двете фази на футболната игра.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пророк

    26 0 Отговор
    ЦеКа,чичко Череп идва за теб!

    Коментиран от #6

  • 2 Някой си

    16 0 Отговор
    МисляТ, че това е новия Череп....и май не бърКаТ
  • 3 Дрън дрън та пляс

    9 0 Отговор
    Много ви бавен сайта бе, за залози на живо е ужас
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    23 0 Отговор
    Този от кога стана фактор, че го цитирате? Черепа да се върне, па тогава иди го намери тоз …
  • 6 Варна

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пророк":

    Важна е победата на ЦСКА срещу Лудогорче 3!
    Но видяхте днес как подпряха първия отбор на Домуса срещу Черно Море! Колко точки подариха съдиите на Домусчиевия проект!?!

    Дори треньора на Черно Море Илиан Илиев заяви след мача:

    "Второто полувреме е олицетворение на българския футбол. Няма какво да коментирам съдиите. Те са сложени да слугуват. Знаеше се, че ако Лудогорец не спечели, а ЦСКА победи, отива на голяма разлика. За футбол няма смисъл да говорим"!!!
  • 7 Истината

    5 0 Отговор
    Какъв благодетел е този, от къде са парите от излъганите хора по игралните зали,,,,манипулират всичко и обират хората,,не спазват законите да възвръщат 92 % измамници пълни,,
  • 8 Оня

    1 1 Отговор
    За джуджака и проекта на ДПС не се говори от свинската агитка ! Що ли ? И преди и сега Литекс не е ЦСКА