Last news in Fakti

14 Март, 2023 12:00 4 766 7

И Александър изригна: Тайсън? Той...

  • александър усик-
  • тайсън фюри

Усик жегна Фюри

И Александър изригна: Тайсън? Той... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Ш*баняк, страхливец, малък гадняр", са част от неприличните епитети, с които се обръща Тайсън Фюри към Александър Усик.

Индикациите са, че двамата ще се бият за всички титли при най-тежките на професионалния боксов ринг на 29 април, на "Уембли".

Двамата боксьори са непобедени при професионалистите между въжетата, а Александър, който има много по-сдържан изказ от Тайсън, отвърна на словесните стрели.

"Според мен, е глупаво, когато обиждате опонента си. Аз наричам Фюри "Шкембак", но ми звучи малко... сладко. Шкембе, какво обидно има? А и той има шкембак. Тайсън ми говори малко по-грубо. Но това не ме унижава. Той все си говори и говори преди мач. Всъщност... говори си сам".

Александър Усик е олимпийски шампион по бокс. Непобеден е на професионалния боксов ринг и за разлика от Фюри няма дори равенство между въжетата при професионалистите.

Сочи се, че Александър е започнал подготовка за очаквания бой много преди Тайсън и тренира триразово от 05:00 часа до късно вечер.

Фюри, който е с над 20 килограма по-тежък и с 15 сантиметра по-висок, от бъдещия си опонент, явно не е впечатлен от физиката и усилията на другия действащ шампион в "кралската" дивизия на бокса.

"Зайо", отсече за опонента си за 29 април Тайсън.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън та пляс

    9 0 Отговор
    Я се сбиите че ще е по тихо

    Коментиран от #5

  • 2 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    14 13 Отговор
    След месец и половина СигаNинът ще пребие фаSSиста...

    Коментиран от #3

  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 9 Отговор

    До коментар #2 от "Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.":

    Много сте наивни.Този мач няма как да бъде загубен от украинеца!Украинеца ще го измори в първите 8 рунда и голямата уста ще се бие сам!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Aлфа Bълкът

    9 11 Отговор
    Единият 191см, другия 206см. Вярно Усик е дребосък за баскетболист може би. Никакъв шанс за Шишо, по-добре да бега докато има време!
  • 7 васИк атанасова

    14 10 Отговор
    фюри ще изгуби
    едниственто което може да прави е да ляга отгоре му и да го души
    което е забранено
    техниката е на Усик е на висота
    не случайно победи ДЖОШУА два пъти