Last news in Fakti

14 Септември, 2013 16:30 733 0

Йока се закани на Лудогорец

  • левски-
  • лудогорец-
  • славиша йоканович
Йока се закани на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Славиша Йоканович даде пресконференция преди дербито с Лудогорец на "Герена" в 8-ия кръг на "А" група.

Йока заяви, че очаква играчите му "да откъснат вратовете" на колегите си от Лудогорец.

Срещата е утре от 20:00 ч. на стадион "Георги Аспарухов" при подновяването на първенството след паузата за международни мачове.

"Очаквам, че моят отбор ще им откъсне вратовете, не в буквалния смисъл. Когато се говори за моя отбор, някой казват, че нямаме характер, други казват, че нямаме качества. Ние сме един добър отбор.

Това не е Дисниленд. Футболът никога не е бил игра за добри момчета. Сигурен съм, че утре отново ще имаме голяма подкрепа от трибуните. Съперникът трябва да знае, че няма какво да очаква друго на "Герена" освен, че Левски ще победи", заяви Йоканович.

"Омръзна ми да говоря за страх и липсва на характер. Утрешният мач е война. Ако трябва ще пуснем кръв, но трябва да победим. Може да използвам някои от новите в някои периоди от мача. Дано победим.

"Няма какво да искам от публиката. Тя може да иска от нас. Когато публиката види, че ние играем добре, тя ще бъде зад нас. Надявам се накрая да получим аплодисменти", каза още треньорът на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА