15 Септември, 2013 01:16 754 0

Морските тимове с победи в "А" група

  • черноморец-
  • черно море-
  • "а" група
Морските тимове с победи в "А" група - 1
Снимка: БГНЕС

Силен ден записаха морските представители в родния ни шампионат.

Отборът на Черно Море надви над Нефтохимик с 1:0 като символичен гост в морското дерби от 8-ия кръг на "А" група. Срещата се игра в Търговище заради наказание, което изтърпяват бургазлии.

"Моряците" грабнаха 3-те точки с гол на Даниел Младенов в 78-ата минута и така продължиха добрата си серия в шампионата, като в момента с 13 точки се намират на 4-ото място.

Дебютът на новия треньор на Нефтохимик Антон Спасов пък се оказа неприятен. В 84-ата минута Йошев бе изгонен, след като фаулира в наказателното поле играч на Черно Море. Георги Илиев обаче пропусна дузпата.

В същото време Черноморец победи като гост с 2:1 сензацията в "А" група Любимец.

Възпитаниците на Димитър Димитров-Херо стигнаха до успеха с голове на Манзоро (17') и Чико (52'), а Будинов (53') се разписа за домакините. В 82-ата минута капитанът на Любимец Антон Огнянов пропусна дузпа, с което пропиля шанса за равенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА