15 Септември, 2013 17:32 1 468 0

Венци Стефанов: Ще играем с ЦСКА на един стадион

  • стефанов-
  • цска-
  • стадион-
  • славия
Венци Стефанов: Ще играем с ЦСКА на един стадион - 1
Снимка: БГНЕС
Президентът на Славия Венцислав Стефанов обяви, че "белите" ще имат нов стадион, който ще бъде изграден от чужд инвеститор. Босът на клуба от "Овча Купел" заяви още, че Славия ще дели съоръжението с друг софийски клуб, като това най-вероятно ще бъде ЦСКА.
 
„Според мен управляващите злоупотребяват, че ще помагат на клубовете за изграждането на нови стадиони. Ние също бяхме лъгани“, започна Стефанов в предаването „Зона спорт“.
 
„Ние установихме контакт със сериозен инвеститор и на мястото на стадион Славия ще бъде изградено съоръжение, на което ще могат да играят два отбора. В това няма нищо лошо, това е практика в Италия, в Германия". 
 
"Държавата няма да даде и един лев за това и този стадион ще може да приема всякакви събития. Фирмата, която ще изгради стадиона, е построила 19 стадиона. Инвеститорите искат просто 25 години да използват тази база за всякакви мероприятия". 
 
"Предвижда се да бъдат построени и два големи паркинга. Вероятно ЦСКА ще играе на този стадион, ако обаче те не се съгласят, ще се намери клуб, който ще иска да играе футбол на хубав стадион, а от това и ще се получават пари“, добави Стефанов.
 
„Рано е да говорим за задкулисни игри в първенството. Още няма първа седмица и втора седмица, но със сигурност ще има. За мен оптималният вариант е 10 или 12 отбора в А група, които да се срещат по 4 пъти и така да се решават нещата, но като се има предвид какви корифеи има, няма да ме учуди, ако направят първенството ни на 3 третини“, завърши президентът на Славия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА