Last news in Fakti

24 Март, 2023 15:00 1 317 1

Люта битка между "бикове"?

  • макс верстапен-
  • чеко перес-
  • формула 1

"Защо му е на Чеко да помага на Макс?"

Люта битка между "бикове"? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Чеко Перес е в последната година от настоящия си договор с "Ред Бул". Ако няма знаци, че ще се стигне до преподписване, тогава защо Перес да помага на Макс Верстапен, както го правеше досега?", коментира Дейвид Крофт. Той е анализатор на "Sky Sports" за Формула 1.

Както е известно, "биковете" стартираха новия сезон във Ф1 с две двойни победи, а Верстапен е лидер във временното класиране с точка преднина спрямо Перес.

Макс е шампион от предходните 2 сезона на Формула 1. През миналата кампания Верстапен ликува убедително с титлата, но преди два сезона Чеко изигра много важна роля за успешната борба на Макс за шампионската титла срещу Люис Хамилтън от "Мерцедес".

Появиха се индикации, че Верстапен се държи леко надменно с част от тима на "Ред Бул". Любопитно е дали ще последва люта битка между Макс и Чеко за титлата този сезон, или Перес образно казано ще играе роля на - втори пилот в отбора на "биковете".

Едва ли ще има голяма битка за трофея при конструкторите във Ф1 за 2023 година. Не се вижда кой тим би надделял срещу "Ред Бул" в крайната надпревара за сезона.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    2 2 Отговор
    Защо в 21ви век има все още монархии????????
    На кому е нужен крал нам къв си???

    МОМЕНТАЛНО да се дава властта в ръцете на хората, чрез пряка демокрация и референдуми!!!

    Време е глобалистите да бъдат съдени за геноцид срещу човечеството!!!

    Дано по-бързо французите да свалят давоското чучело Макрон и да поставят лидер, който се вслушва в народните искания и отстоява техните интереси!!!