Last news in Fakti

28 Март, 2023 15:10 1 370 3

Капитанът на Челси на ваканция в Дубай, разговаря с български общественик

  • челси-
  • кирил евтимов

Аспиликуета събира сили за края на футболния сезон

Футболният общественик Кирил Евтимов проведе любопитен разговор с капитана на Челси Сесар Аспиликуета. Двамата се засякоха в един от най-известните атракциони в Дубай. 33-годишният защитник не е ангажиран с националния отбор на Испания за настоящите европейски квалификации и е използвал момента, за да прекара паузата във Висшата лига на Англия със своята съпруга и децата им на ваканция в Дубай, сподели Евтимов.

Аспиликуета бързо разпознал Кирил Евтимов, тъй като двамата имат много срещи на стадион "Стамфорд Бридж" покрай мачовете на Челси. Испанецът споделил, че има желание да посети България. Аспиликуета е използвал възможността да покани Кирил Евтимов на четвъртфиналния мач-реванш на "сините" срещу Реал (Мадрид) от Шампионската лига. Първата среща между грандовете ще е на "Бернабеу" на 12-април, мачът на Острова е на 18-и.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колега

    2 1 Отговор
    ,,Нали ги видЕх..общественици.Некои к...ви направиха много пари..,,
  • 2 Ммм...да

    0 1 Отговор
    Двама обратни в Дубай ! Супер новина.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.