Last news in Fakti

8 Април, 2023 15:00 1 754 7

Фенове на Левски с 2 желания в разговор със Стоилов

  • левски

Високо напрежение в Левски

Фенове на Левски с 2 желания в разговор със Стоилов - 1
Снимка: БГНЕС

Голяма част от феновете на Левски, които посетиха днешната тренировка на отбора, останаха след нейния край, за да проведат разговор с треньора Станимир Стоилов.

Те заявиха, че са свалили доверието си от мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Привържениците обявиха, че желанието им е Сираков да остави акциите си в клуба, а Тръст "Синя България" да даде своите 10% на Мъри. Феновете дебело подчертаха, че са неорганизирани.

Те пожелаха още Станимир Стоилов да говори със Сираков и Наско да седне до треньора на пресконференцията след мача с Локомотив София тази вечер. На този брифинг Мъри ще обяви дали напуска клуба, или ще продължи да води Левски.

Разговорът между Мъри Стоилов и привържениците продължи около един час, предава "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само Левски

    8 4 Отговор
    Наско е доказал се левскар! Когато е бил в отбора, винаги е правил всичко възможно за отбора и за джоба си! А когато са го гонили, е вадил от джоба си за да го съсипе! Левски има само с Наско, докато е жив, Левски трябва да му се подчинява, иначе ще си даде и сърцето за да го фалира! Е, няма да стане просяк на стари години, и той иска да се храни!
  • 2 Бaйгън от тоя беее!

    11 1 Отговор
    АМАН ВЕЧЕ!!!
  • 3 Леле,леле

    4 0 Отговор
    Феновете са му обещали да му събират стотинки всеки месец за заплатата му от 50 бона.Мърко се е просълзил от умиление.
  • 4 Красимир Петров

    4 0 Отговор
    Закривай!Връщайте дълговете към държавата.
  • 5 Каунов

    2 0 Отговор
    Най-голямото им желание е да донесе кауни от хасковския пазар.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Уауу

    1 0 Отговор
    Така е,като закъснееш да обявиш фалит.Мърито няма кой да му даде 50к за 12 мача без победа.Палмите дават пари,да ги подаряват ли)))?Хайде във в група,време е