Last news in Fakti

8 Април, 2023 23:18 6 058 14

Стоилов разкри в какви отношения е със Сираков

  • левски

Приятелството продължава...

Стоилов разкри в какви отношения е със Сираков - 1
Снимка: БГНЕС

Вече бившият треньор на Левски - Станимир Стоилов, разясни какъв е казусът между него и мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Нееднократно Стоилов повтори, че с него се разбират с "вързани очи".

"Спортно-технически не съм имал проблеми и никой не ми е пречил. Със Сираков сме мислели винаги еднакво. Проблемите в управлението обаче рано или късно рефлектират върху спортно-техническата част", сподели Станимир Стоилов, предава "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Костов

    16 4 Отговор
    Мъри кажи си?
  • 2 Боклук

    16 11 Отговор
    Кви отношения може да има между работник ,какъвто е Мърльо и Сираков,който е чорбаджията?

    Коментиран от #3, #4, #11

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Диамантената ръка

    29 0 Отговор

    До коментар #2 от "Боклук":

    Никакъв чорбаджия не е Сираков щото няма пукната пара и затова Палмите се правят на чорбаджии, но не искат да са собственици, за да не отговарят за дълговете, а само спонсори, но пък и да печелят от приходите, но спонсорът е рекламодател и не може да се меси в управлението, неговата полза е рекламата. Все едно Кауфланд щото му пускат реклама по тв, за която той си плаща, да управлява телевизията. Всичко тук е наобратно сравнение с белите държави, а футболът ни няма да се оправи докато се управлява от бивши футболисти, а не от професионални мениджъри бизнес администратори.
  • 5 Радан-Костовист

    13 4 Отговор
    Когато Мило Борисов,трябваше да ги спасява беше добър.А сега лош!
    Срам и позор са тези "левскари"!
  • 6 Плащайте

    17 1 Отговор
    Заради сираковите глупости.Само едно примерче когато изгони Хубчев пазителят на акциите влезна в стаята на треньорите с цигара в ръка и хубчев му направил забележка а той отговорил ОТ ДНЕС СЕ ПУШИ И ТУКА ТАЗИ РЕПЛИКА СТРУВА 800000 ХИЛ .ЛЕВА .ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ПАЗИТЕЛЯ НА АКЦИИ.И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ДА СИ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СИ ДОБЪР РЪКОВОДИТЕЛ.СТАРА ПОГОВОРКА :НЕ Е ВЪПРОСА ДА СПЕЧЕЛИШ ПАРАТА ВЪПРОСА Е ДА Я СПЕСТИША ТАЗИ ПОГОВОРКА ПАЗИТЕЛЯ НЕ МИЖЕ ДА Я РАЗТЪЛКУВА.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Левскар

    9 2 Отговор
    Стоилов се изхлузва вьв труден момент за Левски.Ако обичаше клуба трябваше да остане до Сираков.
  • 9 Глиган Припоков

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "Кухорог - 1914":

    Тирета и Припознаване вие го можете най добре.
  • 10 фАНТОМасс

    4 1 Отговор
    Мърьо , не си отивай ! Ще плачем за теб и най-много Тити ! А за Хамрун Малта , да не говорим ! Ти си паметен за тях !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ууууууууу

    6 0 Отговор
    Сираков имаше мерак да е чорбаджия в Левски от 20 години,но безплатен. Да има богат щедър собственик,а той и Мъри да са началници на заплата. Да,ама не. В такава ситуация не знае какво да прави,или не иска. Трудно е,не иска никой да работи без пари 1 година и да се издържи клуба.А иначе много го обичаме
  • 13 ФАКТИ

    0 0 Отговор
    ВИЕ НИКОГА НЕ СТЕ БЕЗПРИСТРАСНИ В ТАКИВА СПОРОВЕ ВАЖНО Е КОЙ КЛЕПИ ГИ ОТРАЗЯВА ОТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА СИ КУЛА НЕ ЗНАМ ЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ СТАЯ ДРАМА ВЕЧЕ КОДЖА ВРЕМЕ КОЯТО ЗАСЯГА МАЛКА ЧАСТ ОТ НАРОДА НИ КАТО ЛИ СИ НЯМАМЕ ДОСТАТЪЧНО МНОГО ПО ВАЖНИ ПРОБЛЕМИ ФУТБОЛ ИМА В НАЙ ГОЛЕМИТЕ НАРКО ИМПЕРИИ В СВЕТА ЩЕ ИМА И У НАС Е НИЕ СМЕ ДЖУДЖАЦИ В ОБЛАСТИЪТЕ НО НЕ СМЕ БРАЗИЛИЯ ,КОЛУМБИЯ И АРЖЕНТИНА НО ЩЕ СЕ РЕЩИ ПРОБЛЕМА
  • 14 СИРАКОВ

    0 0 Отговор
    не знае ,че добър бизнес има където има добри посредници има правила не може и бос и посредник такова кино няма ако си бос си и меценат и вадиш от кесията си ,а не просяк и посредник с комисионна