11 Април, 2023 19:59 2 900 0

Карло Анчелоти "избухна" за Реал

  • реал мадрид

Карло: Да водя този тим на Реал е просто нещо

Карло Анчелоти "избухна" за Реал - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти каза култови фрази за "белия балет".

"За мен, да водя този тим на Реал е просто нещо", заяви Анчелоти, който е считан освен за наставник и за приятел на футболисти като Лука Модрич, Тони Кроос и Карим Бензема.

При Анчелоти пък младок като Винисиус се превърна в тотален топ футболист.

"Момчетата знаят кога да се шегуват, но и кога да са сериозни. Понякога абсолютно всички в съблекалнята се забавляват, но когато трябва да бъдат сериозни, не е нужно да им го казвам. Атмосферата в тима е отлична.

Ако този сезон стигнем до трофея в турнира за Купата на Краля, този състав на Реал ще е спечелил поне 1 купа от всяка надпревара, в която е възможно през последните две години. А има клубове, които не са постигали това през цялата си история".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА