17 Април, 2023 15:03 1 255 2

Лапорта с любопитни действия относно Меси

  • лионел меси-
  • барселона

Какво се случва с Лео?

Лапорта с любопитни действия относно Меси - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Аржентинската мега звезда Лионел Меси почти сигурно ще напусне ПСЖ след края на сезона. Договорът на нападателя с френския клуб изтича и едва ли ще бъде подновен, предава "Гонг".

Очакванията са Меси да се завърне в Барселона. Феновете на "блаугранас" вече са в еуфория от възможността отново да видят своя любимец на "Камп Ноу".

По време на гостуването на каталунците на Хетафе босът на клуба Жоан Лапорта беше запитан от фен дали Меси ще се завърне в Барса, а неговият отговор беше "да", след което намигна на привърженика, който му зададе въпроса.

Лионел Меси вече получи многомилионна оферта от тим от Саудитска Арабия.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 червена коприна

    0 1 Отговор
    Меси ще си меси в Испания,както си месеше във Франция.
  • 2 един

    1 1 Отговор
    Меси е алчен медиен балон.