17 Април, 2023 14:43 1 096 8

Спад за Григор Димитров

  • григор димитров

Родният ас е 31-и в класацията на АТП

Спад за Григор Димитров - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров загуби шест места в световната ранглиста по тенис.

Първата ракета на България заема от понеделник 31-во място в класацията на АТП с 1170 точки. През миналата седмица 31-годишният Димитров стигна само до втория кръг на турнира от сериите "Мастърс 1000" в Монте Карло и не успя да защити точките си от миналата година, когато игра полуфинал в надпреварата, предава БТА.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    9 0 Отговор
    На Гришо таланта му го изяде шантажа защото главата му е празна.Пример божи гол
  • 2 Двамата тарикат е

    7 0 Отговор
    грише има ли залози, а от залозите колко процента взимаш? Повече от наградния фонд на турнира нали :)
  • 3 Пхах

    6 0 Отговор
    Едва ли за някой е новина, че този бил загубил шест места в световната ранглиста по тенис. Някой да е очаквал да се придвижи по напред, защото аз не. Отдавна спрях да следя "успехите" му в тениса. А за успехите му на нежния флонт какво да кажа и там се вижда пълния му провал. Като пчеличка от цвят на цвят и накрая пак сам. За мен този е пълно разочарование и в спорта и в живота. Проблема си е негов.
  • 4 Мим33

    7 0 Отговор
    Следващия път ще е 41,а по следващия може и 101 място.От сега нататък ще е все по назад...Той няма хъс за голям тенис,като Джокович и др...
  • 5 карамфила

    6 0 Отговор
    Нормално,фалшив българин,фалшив тенисист,фалшив бейби фед.Нормално е да е след номер 100.
  • 6 Андрюша

    1 0 Отговор
    На мене па ми носи късмет. И една минерална вода със странно име.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гневен

    2 0 Отговор
    Стига с този Григор Димитров бе. И да падне и да бие, или пък ако си намери нова жена, все ми е тая. Заплатата/пенсията ми, няма да се увеличи от това какво ще направи Григор. Вземете да пишете за по-важни неща, например: Как да нараснат заплати/пенсии? Каква да е разликата между минимална и максимална държавна пенсия? Какви да са данъците(ПРОГРЕСИВНИ)?

    Стига сте ни отклоняваме вниманието с такива "незначителни" новини.