Last news in Fakti

27 Септември, 2013 20:00 1 603 0

Хей: Фюри е идиот и няма да ми съсипе Коледата

  • дейвид хей-
  • тайсън фюри-
  • коледата-
  • идиот-
  • бокс
Хей: Фюри е идиот и няма да ми съсипе Коледата - 1
Снимка: Дейвид Хей, ЕПА/БГНЕС

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Дейвид Хей се изказа нелицеприятно за британския си сънародник Тайсън Фюри. Хей бе особено раздразнен след отлагането на битката им от 28 септември за 8 февруари догодина, заради аркадата, която получи на лявата вежда по време на спаринг.

"Това ме дразни, защото не съм планирал да се бия с Фюри на Рождество, Нова година и въобще през 2014 година", изригна той.

"Трябваше да приключа веднъж за винаги с Фюри в събота, за рунд и половина и повече никога да не говорим за него. Сега отново ще трябва да слушаме този идиот и глупавите му коментари. Ще се опитам да не позволя да ми съсипе Коледата", заяде се Давид Хей.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА