Last news in Fakti

29 Април, 2023 12:07 676 0

Дортмунд изпусна важни две точки в Бохум

  • борусия дортмунд-
  • бохум-
  • бундеслига-
  • равен-
  • байерн

Двата тима завършиха 1:1

Дортмунд изпусна важни две точки в Бохум - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът в класирането Борусия Дортмунд изпусна важни две точки в Бохум, след като стигна само до равенство 1:1 срещу домакините си в мач от 30-ия кръг на Бундеслигата, предава БТА.

Дортмунд е начело с две точки пред Байерн Мюнхен, който може да оглави шампионата с победа срещу Херта Берлин в неделя.

Бохум поведе в резултата само пет минути след началото на мача чрез капитана си Антоли Лосила, който изпрати удар от разстояние в горния ъгъл. Преднината на домакините обаче не се задържа дълго, след като Карим Адейеми бе точен за крайното 1:1 само две минути по-късно.

За Бохум това бе важна точка в битката за оцеляване, но отборът продължава да бъде без победа в пет поредни мача. "Сините" са с три точки пред Щутгарт, който е в позиция за плейоф срещу представител на втора дивизия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА