Last news in Fakti

29 Април, 2023 19:41 1 202 2

Кристиано Роналдо вкара в Саудитска Арабия след четири мача без гол

  • роналдо-
  • ал насър-
  • гол

38-годишният португалец асистира за второто попадение

Кристиано Роналдо вкара в Саудитска Арабия след четири мача без гол - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо вкара първия си гол от четири мача насам при победата на Ал-Насър над Ал-Раед с 4:0, като с това се запази надеждата на тима за шампионската титла в Саудитска Арабия, съобщи "Ройтерс".

Пет кръг преди края на сезона Ал-Насър е на второ място в лигата, като е на 3 точки зад лидера Ал-Итихад, но и с мач повече, предава БТА.

След уволнението на треньора Рюди Гарсия през този месец Ал-Насър бе отстранен за Купата от Ал-Уахда, като загуби и двубоя за Суперкупата.

Усмивката на Роналдо се завърна, след като той вкара още в четвъртата минута на мача с глава. 38-годишният португалец също така асистира за второто попадение на Абдул Рахман Гариб, а през второто полувреме не бе отсъдена дузпа срещу него.

Това беше 12-ият гол на Роналдо в 12 мача през сезона, като има с 6 по-малко от лидерите при голмайсторите Одион Игало от Ал-Хилал и Абдул Разак Хамдалах от Ал-Итихад.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цска

    3 1 Отговор
    Това няма да го Спаси отУволнение
  • 2 Цска

    5 1 Отговор
    Кристиано Роналдо е Само Влюбен Нарцист