Last news in Fakti

30 Септември, 2013 13:32 888 0

Домусчиев: Уцелихме шестицата със Стоев

  • домусчиев-
  • лудогорец-
  • стоев-
  • петев-
  • стадион

Собственикът ще прави стадиона 4 звезди

Домусчиев: Уцелихме шестицата със Стоев - 1
Снимка: БГНЕС
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че смята да усъвършенства стадиона на "зелените" в Разград.  В момента "Лудогорец арена" не може да приема мачове от висок ранг и шампионите са принудени да играят срещите си от груповата фаза на Лига Европа на стадион "Васил Левски".
 
Домусчиев допълни, че се радва, че е заменил двукратния шампион с отбора - Ивайло Петев, за опитния Стойчо Стоев, с когото Лудогорец успя да направи пробив в Европа. В момента разградчани са и временен лидер в А група с 4 точки преднина пред втория Ботев Пловдив.
 
"Ще разговаряме с общината в Разград за нов ремонт на стадиона и той да получи четири звезди. Проектът обаче трябва да бъде общ. Ако те вкарат 1 лв, ние ще отпуснем сериозна сума", каза Домусчиев пред БНТ.
 
"Улучих шестицата със Стойчо Стоев. Не му подобава на Петев да се мисли за Цезар, все пак не е е Алекс Фъргюсън. Той обаче се представи за такъв и развали климата в отбора. Затова го сменихме", обясни босът на шампионите.
 
"Искам да си върнем на Динамо за Шампионската лига, но не трябва да излизаме с мисълта за реваншизъм".
 
В четвъртък вечер Лудогорец приема Динамо Загреб на стадион "Васил Левски. 20% от цената на всеки билет за мача ще отиде за благотворителна цел - закупуването на кувиози за болница в кв. "Надежда". Домусчиев е на мнение, че парите ще стигнат за покупката на 2 или 3 кувиоза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА