Last news in Fakti

3 Октомври, 2013 14:18 1 096 0

Линдзи Вон е готова за старта на сезона

  • линдзи вон-
  • контузия-
  • завръщане-
  • ски-
  • световна купа-
  • зьолден

Американката се контузи тежко в началото на февруари

Линдзи Вон е готова за старта на сезона - 1
Снимка: Facebook/ Lindsey Vonn Official

Линдзи Вон може да се завърне за стартовете от Световната купа по ски алпийски дисциплини още на 26 октомври, когато се поставя началото на сезона в австрийския Зьолден, съобщи „USA Today”.

Четирикратната носителка на Световната купа е възстановена на 100% от тежката контузия на коляното, която получи при падане в началото на февруари.

„Възстановявам се по-бързо, отколкото очаквах. Чувствам се добре и не изключвам възможността да се завърна още в Зьолден”, заяви Вон, която е само на три победи от изравняване на рекордните 62 на Анемари Мозер-Прьол.

Американката уточни, че със сигурност ще се състезава на стартовете в Бийвър Крийк в края на ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА