Last news in Fakti

4 Октомври, 2013 10:29 625 0

Хамилтън бе най-бърз в Юннам

  • хамилтън-
  • формула 1-
  • mercedes-
  • фетел-
  • тренировка

Хамилтън с най-добро време в Република Корея

Хамилтън бе най-бърз в Юннам - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Люис Хамилтън беше най-бърз в първата свободна тренировка преди Гран при на Република Корея от Формула 1. Британският пилот на Mercedes завъртя бързата си обиколка с време 1:39.630, оставяйки зад себе си дуото на Red Bull - Себастиан Фетел и Марк Уебър.
 
Хамилтън беше по-бърз с три стотни от секундата от лидера в генералното класиране Фетел, а на две десети изостана австралиецът Хамилтън. Съотборникът на победителя Нико Розберг остана на четвъртото място, следван от Дженсън Бътън с McLaren и Фернандо Алонсо с Ferrari.

Много от пилотите изпитваха проблеми на непочистената от пясък писта в Юннам, като Кими Райконен от Lotus дори се блъсна в огражданията в края на сутрешната сесия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА