Last news in Fakti

4 Октомври, 2013 12:56 909 0

Домусчиев: Вдигаме си цената след всеки мач

  • домусчиев-
  • лудогорец-
  • динамо загреб-
  • лига европа

Босът определи тима си като евробоец

Домусчиев: Вдигаме си цената след всеки мач - 1
Снимка: БГНЕС
Щастливият собственик на Лудогорец Кирил Домусчиев изказа задоволството си след поредната успешна вечер на отбора му в Европа. Той заяви, че благодарение на доброто си представяне, цената на тима продължава да се повишава и че именно успехите ще накарат отбора да се развива. В неговия случай - да инвестира средства.
 
"В момента сме в еуфория и ще ни трябват няколко дни. Дано Пирин ГД да не ни приземи. Ако някой е виждал в мачовете ни със Слован, Партизан и ПСВ нещо временно, сега и аз се убедих, че играем добре и красиво", каза Домусчиев веднага след мача.
 
"На хартия Динамо струва много повече от нас. Имат звезди, Лука Модрич (б.р. - той преминава в Тотнъм именно от хърватския гранд), но ние имаме Владо Стоянов, Мишо Александров, Шоко, така че нашите момчета ще си вдигнат цената", изрази увереност той.
 
"Цената на Лудогорец върви нагоре. Не съм очаквал, че ще надиграем така Динамо, но ние се нуждаехме от време, за да разгърнем потенциала си. На всеки, който дойде да ни подкрепи - благодаря. Доволен, че не ги разочаровахме. Разговарях с някои от тях, а те ми казаха, че не са усетили студа заради това, което се случи. Дано да има повече хора в следващите мачове", каза още Домусчиев.
 
"Дано догодина да има повече отбори, които да са евробойци. Дано да спомогнем и за коефициента".
 
"Няма за какво да съм в обтегнати отношения с Ивайло Петев. Днес само се поздравихме. Чувствам удовлетворение, а това ни дава мотивация да продължаваме да се развивам".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА