Last news in Fakti

21 Май, 2023 09:00 2 284 11

Ивайло Петев: Много милиони видяха, че това е дузпа и червен картон

  • ивайло петев-
  • лудогорец-
  • цска-
  • футбол-
  • вар-
  • георги кабаков

Нека тази ситуация да лежи на съвестта на този, който не е отсъдил и на хората от ВАР

Ивайло Петев: Много милиони видяха, че това е дузпа и червен картон - 1
Снимка:

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев не остана доволен от съдийството на мача с ЦСКА, завършил 2:2. Старши треньорът на „орлите” изрази разочарование от факта, че Георги Кабаков не е отсъдил дузпа за нарушение на Мено Кох срещу Игор Тиаго в самия край на двубоя на „Хювефарма Арена”.

„За футбол не мога да говоря, защото нямаше много футбол. Нервите преобладаваха. Две груби грешки в нашата отбрана, дадоха превес на ЦСКА. Второто полувреме отбелязахме един гол и имахме още една и две ситуации”, коментира Петев.

„ЦСКА нямаше нито едно голов положение през второто полувреме. Недоволен съм от грубите грешки през първото полувреме, малко учудващо за мен, все пак имаме много опитни футболисти в центъра на отбраната. Трябва да се учим от нашите грешки, защото не може да допускаш с лека ръка такива голове в дерби. Може би резултатът е справедлив.

Нормално е да има малко повече напрежение. Това обаче не са футболисти на 17-18 години. Трябва да бъдем мнгоо стабилни в защита. Върнахме се в мача, имахме една ситуация, която вгорчи всички привърженици на футбола и може би съм леко разочарован от тази ситуация. Много милиони видяха, че това е дузпа и червен картон. Нека тази ситуация да лежи на съвестта на този, който не е отсъдил и на хората от ВАР”, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ушeв

    28 11 Отговор
    Петев, милионите хора видяха несвирената срещу ЦСКА дузпа още първото полувреме - и вашият гол след очевидно, но несвирено нарушение !! Иначе не пропускайте да пратите един хубав подарък на дебелият чер юга - защото благодарение само на тоя тулyп ни вкарахте два гола.
  • 2 Чочо

    22 3 Отговор
    Ако трябва да сме честни......и други дузпи имаше.
  • 3 Мено Кох? Игор Тиаго?

    7 7 Отговор
    Кравеферма Арена? А ние къде сме?
  • 4 Башибозук

    13 20 Отговор
    Неистово се мъчат да направят африканците на Литекс шампиони. Чиста дузпа не свири за лудогорец

    Коментиран от #5

  • 5 Ха ха

    8 5 Отговор

    До коментар #4 от "Башибозук":

    А ти предпочиташ анадолците,нали?
  • 6 Артилерист

    17 6 Отговор
    Този правилно го съблякоха левскарчетата. Той, съблеченият, не видя ли, че за ЦСКА имаше поне две дузпи. Отделно дето уплашеният/купеният Кабаков позволи на играчите на разградския тумор да ритат като катъри. Представяте ли си колко сме пропаднали, уважаеми-1994 година бяхме четвърти в света, а ако не ни беше порязал съдията срещу италианците, можеше и финал да играем и какви световно известни футболисти имахме. А сега най-добрият български футболист и то няколко години подред, доколкото си спомням, е нереализиран и изгонен от непретенциозен италиански отбор. Друг пък наш национал, вече две години е закотвен на пейката на друг италиански средняк- сигурно носи саковете на другите футболисти, като един прехвален бивш наш футболист в Рен, сега голям ръководител в БФС. Кабаков само доказва, че с право доскоро нямахме съдия, който да свири международен мач...

    Коментиран от #7, #8

  • 7 време ти е

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Артилерист":

    Другият път ти ще свириш дербито , а като свърши мача, ще поемеш и ръководството на футболната централа.!
  • 8 Петолъчка

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Артилерист":

    Как 2 направо 20 бяха. Вашите балерина ритат като катъри а тях като ги натиснат реват. Ако е имало нарушение за първият гол на Десподов то тогава има и за първият на Литекс където натиснаха Вердон. За дузпите пък незнам за Хайнц ама срещу Тиаго си е 1000 процента дузпа.
  • 9 Алфа херинга

    0 1 Отговор
    Чак пък много милиони. Едва ли и 1 милион зрители са събрали тези ритнитопковци.
  • 10 Пако

    1 1 Отговор
    КВИ МИЛИОНИ ТЕ ГОНЯТ БРЕ СЛЕД КАТО МАЧА Е ГЛЕДАН ОТ 450 000 ЗРИТЕЛИ.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.