Last news in Fakti

7 Октомври, 2013 18:02 3 565 0

Агентът на Кличко: Реванш няма да има!

  • кличко-
  • бокс-
  • реванш-
  • поветкин

Бернд Бенте заяви, че е невъзможно провеждането на нов мач с Александър Поветкин

Агентът на Кличко: Реванш няма да има! - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Агентът на световния шампион по бокс Владимир Кличко - Бернд Бенте, заяви, че е невъзможно провеждането на нов мач с руснака Александър Поветкин.

"Реванш няма да има. Ако такъв боксьор като Владимир уверено победи във всеки рунд, по-нататъшната дискусия е безполезна", категоричен е Бенте.

Същевременно на Поветкин очевидно му е харесала идеята за реванш, като заяви следното: "Чувствам се нормално, въобще не съм сломен и ще вървя напред. Аз искам победи и в течение на една година ще стана задължителен претендент - ще стигна до още един бой с Владимир и ще направя всичко, за да го победя."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА