Last news in Fakti

24 Май, 2023 14:18 1 247 1

Арсенал може да жертва талант, но да вземе английски национал

  • арсенал-
  • трансфер-
  • емил-
  • роу-
  • продажба

Клубът обмисля продажбата на Емил Смит Роу

Арсенал може да жертва талант, но да вземе английски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал обмисля продажбата на един от големите си таланти Емил Смит Роу, за да финансира привличането на Джеймс Мадисън от Лестър, съобщава изненадващо пресата в Англия, предава sportal.bg.

Микел Артета планира “артилеристите” да са много активни на трансферния пазар и да подсили сериозно отбора преди следващия сезон, който ще е още по-амбициозен. Емил Смит Роу, който е плод на академията на лондончани, имаше много повече възможности за изява през предходните сезони, но през тази кампания той е изиграл едва десет мача.

Евентуално привличане на Мадисън, който вече от няколко години демонстрира високо ниво, може да е даде нови възможности в развитието на Арсенал през следващата кампания, когато те ще трябва да се борят не само на домашната сцена, но и в Шампионската лига. Цената на плеймейкъра едва ли ще е много висока, тъй като “лисиците” са много близо до това да изпаднат от Премиър лийг, а самият Мадисън със сигурност ще иска да напусне.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 0 Отговор
    Оправете си заглавието,нещо с българския език сте зле!Днес е празник на писмеността.