Last news in Fakti

25 Май, 2023 09:16 1 573 6

Стилиян Петров с тежка атака по БФС

  • бфс-
  • стилиян петров

"Колкото повече чакаме да сменим ръководството, толкова повече поколения ще растат слабо заинтересовани от българския футбол"

Стилиян Петров с тежка атака по БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на България, Астън Вила и Селтик - Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов в борбата за президентския пост на БФС, отправи тежки критики към настоящото ръководство на Футболния съюз.

Думите на Стан явно са провокирани от ниската посещаемост на финала за Купата на България.

Ето част от позицията му, която изрази в социалните мрежи:

"През 2023 г. в България играта е победена от години, изпълнени с корупция, немарливост и незнание.

Колкото повече чакаме да сменим ръководството, толкова повече поколения ще растат слабо заинтересовани от българския футбол. Това създава опустошителен цикъл...

Трябва да прекъснем цикъла сега и да го трансформираме в добронамерен, преди нанесените щети да са необратими".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боби въздържателя

    7 1 Отговор
    продължава да ръководя, успехите ми са големи
  • 2 Боби

    12 2 Отговор
    Действайте момчета , защото футбола в България изчезна!
    Шепа пяници и безхаберници го унищожиха!
    Жалко за нас феновете!
  • 3 12345

    4 8 Отговор
    Ама тез тримцата точно какво ще променят??? Берба - добър футболист така и не можа да приключи достойно кариерата си, другите двама - също. Без ден треньорски опит, без ден в администрация на клуб - искат да управляват целия футбол! Как? Само с мерак не става!!!!!
  • 4 гост

    5 0 Отговор
    Първенството се нарича "Ефбет лига". Финансира се от комарджийницата "Ефбет" Която печели от залози. Естествено е, че тя ще дирижира и манипулира резултати. Самите отбори са перачница на пари за техните "благодетели". В един мач има -няма от 3 до 5 българчета, но всичките според журналята са "звезди". "Зрителите", наречени фенове посещават стадионите не да се наслажданат на играта и майсторските изпълнения , а за да ИЗБИЯТ КОМПЛЕКСИ И И УСТРОЯТ ХУБАВ БОЙ ПО МЕЖДУ СИ. При това положение футболът въобще не е игра И КАК ВСЕ ОЩЕ ИМА ЗАПАЛЯНКОВЦИ?
  • 5 Мързеливци

    1 1 Отговор
    Тея мързеливци освен да плямпат друго могат ли? Бла бла бла бла и си лежат на диванчето удобно. На футболът му трябват хора като Гонзо или Любо Пенев. Работят хората без да се притесняват, че може и да се провалят.
  • 6 Мисли 0

    1 0 Отговор
    Тоест като дойде ще увеличи публиката на Лудогорец ли? Може би ще ги премести като Литекс от Разград в София? Оле мале тоя може ли да мисли?