11 Октомври, 2013 12:28 1 172 0

Христо Бонев: Пенев е невероятен готвач

  • бонев-
  • пенев-
  • българия-
  • квалификации

Легендата заяви, че не трябва да се зачерква тимът при евентуална грешка

Христо Бонев: Пенев е невероятен готвач - 1
Снимка: БГНЕС
Бившият национален селекционер на България и голмайстор №2 в историята на тима Христо Бонев е на мнение, че Любослав Пенев си върши отлично работата начело на "лъвовете".
 
"Любо си е вътре в кухнята и си знае най-добре материала. Той много добре знае колко сол и пипер да сложи на манджата, за да ни е вкусна. Вярвам, че ще ни поднесе поредната порция радост. Отличен готвач е", сподели Зума пред вестник "Тема Спорт".
 
"Дори и при негативен резултат в Ереван не трябва да бързаме да зачеркваме отбора. Любо е извършил много добра работа досега с изграждането на тим, който има вече игрови облик и собствен стил и би трябвало да продължи работата си и занапред", добави Бонев.
 
Според легендата ако вземем и двата предстоящи мача с Армения и Чехия в София и пак не се класираме на баражите, то ще трябва да се сърдим единствено на себе си, заради многото равни резултати, които направихме на старта на квалификациите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА