14 Октомври, 2013 19:10 862 0

Петер Чех: Ще играем за престиж

  • чех-
  • квалификация-
  • престиж

Чехите нямат шанс да продължат на баражите и мачът е протоколен за тях

Петер Чех: Ще играем за престиж - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Вратарят на чешкия национален отбор Петер Чех заяви на пресконференцията преди мача между България и Чехия в световните квалификации, че тимът му ще играе за престиж.

Чехите нямат шанс да продължат на баражите и мачът е протоколен за тях.

"Мотивирани сме, защото във футбола е важно да се играе и за престиж. А не е и без значение в коя урна ще попаднем на жребия за европейските квалификации. Така че няма да излезем като обречени и ще опитаме да спечелим мача", коментира Петер Чех.

"Футболът понякога е жесток, но понякога е и справедлив. Затова ако България се класира на бараж, ще бъде заслужено. Ако аз бях на мястото на българите, щях да атакувам от първата минута.

На съперника му трябват голове, затова очаквам да имам доста работа на вратата. Но във футбола всичко е възможно - може пък ние с три контраатаки да вкараме три гола до 10-ата минута и мачът да стане лесен за нас", коментира още Чех.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА