14 Октомври, 2013 20:11 833 0

Кирил Ивков пое академията на Левски

  • тодор батков-
  • левски-
  • дюш-
  • кирил ивков

В момента се търси сериозен чуждестранен специалист с опит, който да поеме поста директор на ДЮШ за постоянно

Кирил Ивков пое академията на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Левски Кирил Ивков ще ръководи временно Детско-юношеската школа на клуба.  Това съобщи собственикът на "сините" Тодор Батков, пише zonasport.bg

Адвокатът допълни, че в момента се търси сериозен чуждестранен специалист с опит, който да поеме поста директор на ДЮШ за постоянно.

67-годишният бивш национал ще замести Антони Здравков, който беше назначен за старши треньор на Левски през миналата седмица след освобожаването на Славиша Йоканович.

Ивков на няколко пъти в миналото е бил директор на ДЮШ на "сините", като за последно той ръководи школата в периода януари-юни 2012 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА