Last news in Fakti

16 Октомври, 2013 13:26 624 2

Боби Михайлов: Любо има любовта на хората

  • боби михайлов-
  • любо пенев-
  • национали

Президентът на БФС заяви, че най-важното е завръщането на публиката по трибуните

Боби Михайлов: Любо има любовта на хората - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на БФС Борислав Михайлов сподели след загубата от Чехия и краят на квалификациите за Мондиал 2014, че най-важното е завръщането на публиката по трибуните.

"Най-големият ни успех е, че върнахме публиката. Изглежда не сме узрели за голям форум, продължаваме да имаме слабост, когато сме под напрежение.

Най-хубавото са тези 30 хиляди, най-лошото е, че не можахме да се класираме. Любо има любовта на хората. Разговорите за нов договор предстоят, но не се притеснявайте, той има контракт. Този отбор расте и заслужава народната любов", коментира Боби Михайлов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    0 0 Отговор
    Време е да оставиш БФС намира Бобчо..
    За близо 10 години начело на федерацията, може да се каже че Футбола ни се превърна в пълен кенеф, макар и да не е изцяло твоя заслугата..

    Пенев да си ходи.. 3 загуби и 1 измъчена победа срещу аутсайдера за месец са прекалено много..
  • 2 Стоян Иванов

    0 0 Отговор
    Голяма мъка беше,не го издържах до края и заспах.Мъка,мъка но минахме тънко!