Last news in Fakti

21 Юни, 2023 11:33 5 025 1

Браво: Александър Николов показа класа срещу Бразилия

  • волейбол

Посрещачът Николов май е най-добрият млад волейболист в света

Браво: Александър Николов показа класа срещу Бразилия - 1
Снимка: volleyballworld.com

Българският национален отбор по волейбол за мъже допусна поражение с 0:3 (22:25, 17:25, 15:25) срещу Бразилия в мач от Лигата на нациите по волейбол.

Срещата се игра на неутрален терен.

Младият български тим имаше преднина след 20-ата точка в първия гейм, но не задържа лидерството и допусна разгромна загуба във Франция.

Нашите обаче играха срещу титулярите на Бразилия, а Александър Николов, който е на 19 години, реализира 14 точки.

Няма да е пресилено, ако се твърди, че България има най-голямата млада звезда във волейбола.

Ще е прекрасно, ако на Европейското, на което сме съдомакини в края на лятото Николов има възможност да си партнира с Императора Матей Казийски, който обмисля завръщане в националния ни тим.

Цветан Соколов се очаква да се присъедини към "лъвовете" и отборът ни може да има много звезден облик.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби Гюдеров

    0 1 Отговор
    Синчето на Владо Николов си го бива,моми трябва постоянство,но Гибона не става за треньор,искаме си Мартин Стоев,Казийски е едно капризно същество,иска Тази Стойчев и никой друг за треньор,но им минаха кариерите и на него и на Стойчев,Вообще,Българска Работа!