Last news in Fakti

24 Юни, 2023 13:55 2 040 4

Ако получи 150 млн. евро, Мбапе напуска ПСЖ още сега

  • мбапе-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • договор-
  • трансфер

Планът на играча е да подпише с Реал Мадрид, но като свободен агент

Ако получи 150 млн. евро, Мбапе напуска ПСЖ още сега - 1
Снимка: БГНЕС

Планът на Килиан Мбапе продължава да бъде да напусне Пари Сен Жермен и да подпише с Реал Мадрид, но като свободен агент през следващото лято, пише “Марка”.

Единственият случай, в който нападателят ще се съгласи да си тръгне от “Парк де Пренс” още сега, е да получи 150 млн. евро, смята изданието. Става въпрос за заплатата му за последната година от договора му, който изтича през следващото лято - 60 млн. евро, както и бонуса за лоялност в размер на 90 млн. евро, който ще получи, ако остане във френския шампион и за новата кампания, предава sportal.bg.

Реал Мадрид са готови да му предложат същото възнаграждение, договорено още преди две години, когато Флорентино Перес беше готов да похарчи около 200 млн. евро само като трансферна сума. Тогава двете страни са се разбрали за годишна заплата от около 25-30 млн. евро. През миналото лято “лос бланкос” също така са имали намерението да дадат допълнителни 125 млн. евро на самия играч, ако той бе подписал с тях като свободен агент. Ето защо планът на френския национал е да получи тази сума, като от 1 януари нататък се разбере с мадридчани за договор, стартиращ от лятото на 2024 година.

От ПСЖ са поставили цена на Мбапе от внушителните 200 млн. евро само 12 месеца преди изтичането на договора му, което допълнително усложнява негов трансфер през настоящото лято, добавя мадридският вестник.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 2 Отговор
    Ами то в Паламуд Мичурин май има място! Само дет не им стигат 100 милиона!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Стефан

    7 0 Отговор
    То лакомията край няма
  • 4 сбруя

    3 0 Отговор
    “Марка лепната върху плик”