25 Юни, 2023 12:44 672 0

Ювентус иска Томас Партей, той отказва на клубове от Саудитска Арабия

  • арсенал-
  • ювентус-
  • томас-
  • трансфер-
  • томас партей

Арсенал е решен да продаде полузащитника това лято  

Ювентус иска Томас Партей, той отказва на клубове от Саудитска Арабия - 1
Снимка: БГНЕС

Томас Партей (вляво) е отказал да премине в клубове от първенството на Саудитска Арабия, съобщава журналистът Фабрицио Романо в профила си във Фейсбук. Халфът на Арсенал не е приел няколко оферти от страна на няколко отбора от страната от Арабския полуостров, предава БТА.

30-годишният ганайски национал смята да продължи кариерата си в Европа, се казва още в информацията на Романо. Арсенал е решен да продаде полузащитника си това лято, а Ювентус е един от кандидатите за подписа на Партей.

През миналата кампания Томас Партей има 3 гола в 40 мача за "артилеристите", които останаха на второ място в крайното класиране във Висшата лига на Англия, въпреки че водеха в голяма част от шампионата. Халфът е оценяван на над 30 милиона евро.

В кариерата си ганаецът е носил екипа на Атлетико Мадрид, Майорка и Алмерия. Халфът премина в Арсенал през 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА