Last news in Fakti

25 Юни, 2023 13:32 564 1

Дженаро Гатузо може да поеме отбор от Саудитска Арабия

  • гатузо-
  • саудитска арабия-
  • отбор-
  • оферта

Няколко клуба го искат

Дженаро Гатузо може да поеме отбор от Саудитска Арабия - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият италиански национал по футбол и настоящ треньор Дженаро Гатузо е близо до договор с отбор от Саудитска Арабия, съобщи телевизия Sky Sport Italia.

От 45-годишния специалист се интересуват няколко клуба от държавата, предава БТА.

Гатузо е без отбор от началото на годината, когато се раздели с испанския Валенсия. Агентът на италианеца Жорже Мендеш е в контакт с възможните варианти за нов клуб на Гатузо, а развръзката се очаква скоро.

Ако се постигне споразумение с тим от Саудитска Арабия, това би бил четвърти треньорски ангажимент за Гатузо извън Италия, след като той прекрати състезателната си кариера през 2013 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фергюсън

    1 0 Отговор
    Един от най-великите защитници в света за всички времена !!