Last news in Fakti

28 Юни, 2023 09:23 970 3

Съдът в Лозана изслушва Георги Йомов

  • георги йомов

Той е наказан за допинг

Съдът в Лозана изслушва Георги Йомов - 1
Снимка: БГНЕС

Днес ще се проведе изслушването на Георги Йомов пред Спортния арбитражен съд в Лозана. През март месец тази година УЕФА спря състезателните права на бившия национал за срок от 4 години, а той обжалва това решение в Швейцария. Делото беше насрочено за днешната дата, 28 юни. Футболистът даде положителна проба за наличие на забраненото вещество дехидрохлорметилтестостерон след мач на ЦСКА. Наказанието на Георги Йомов се счита за влязло в сила от 25.08.2022 година, предава "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пица Семерджиев

    2 2 Отговор
    Идвай брат да разнасяме пици, че с тази коалиция начело на държавата им е много напечено и трябва да разпускат. Татуирай няколко кръста на лицето, икони на гърба и херувими на бицепсите и си в клуба
  • 3 Георги Йомов,

    1 1 Отговор
    Имаше някви заложби момчето , но жаждата за бързи успехи
    а може би и средата в цска са го превърнали в комплексар.