3 Юли, 2023 18:11 2 918 5

Майката на Мбапе шокира Реал Мадрид и ПСЖ?

  • реал мадрид-
  • псж

Дамата иска сина й да получи огромни бонуси

Майката на Мбапе шокира Реал Мадрид и ПСЖ? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Майката и агент на нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе - Файза Ламари, се превърна в пречка за трансфера на футболиста в Реал Мадрид, твърдят в Испания.

Визира се, че Ламари е поискала от ПСЖ 60 милиона евро неизплатени бонуси на Мбапе, за да се стигне до трансфер. Заради нейните действия се бави евентуална сделка между грандовете.

Настоящият договор на Мбапе с ПСЖ е до лятото на 2024 г. Килиан е може би най-силният футболист в света в момента.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бе хайде бе

    13 1 Отговор
    Добър е но това е самозабравяне
  • 3 Колко ли е добър но й колко ненаситен

    4 0 Отговор
    Не прилича на двойника си пеле по нищо освен по цвета
  • 4 Калпазанин

    5 0 Отговор
    Алчността погубва човека, тези милиони вече за нищо го нямат ама не се учудвам при толкова много будали да си дават парите за фланелки гащи и да си плащат за да ги гледат не е стар но че светът наистина откачи, не купувайте техните артикули одите да им се кланяте и да възхвалявате и всичко ще се оправи, то и без това нищо човешко не остана в човеците,

    Коментиран от #5

  • 5 Не слушате Господа своя Бог

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Калпазанин":

    Изход 20:4 Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята;