Last news in Fakti

27 Октомври, 2013 21:00 1 794 1

Вратарят на ПСВ изпадна в безсъзнание (ВИДЕО)

  • псв-
  • вратар-
  • безсъзнание-
  • пржемислав титон

Не е ясно колко време ще отсъства от терените

Вратарят на ПСВ изпадна в безсъзнание (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Вратарят на холандския ПСВ (Айндховен) Пржемислав Титон изпадна в безсъзнание по време на срещата от местното първенство срещу Рода.

Стражът на гостите изби пряк свободен удар в добавеното време на мача, но след това се удари в страничната греда и се строполи на земята, изпадайки в безсъзнание от удара.

Наложи се медицински екип да го изведе от терена. Рода победи ПСВ с 2:1.

За щастие, вратарят се намира в стабилно състояние. Това бе съобщено от ПСВ на официалния им сайт след обстоен преглед на стража.

„Титон се справя доста добре, имайки предвид травмата, която получи. Все пак е трудно да се каже колко време ще отсъства от терените. В понеделник ще актуализираме информацията за състоянието на вратаря”, се казва в съобщението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 emilyamaha .

    0 0 Отговор
    Крайно време е треньорите да сменят дрогата с която тъпчат като прасета тия футболисти.