Last news in Fakti

19 Юли, 2023 15:33 5 157 2

Карлос Алкарас изригна за думи на Джокера

  • тенис

"Да ги чуя от човек като Джокович ме кара да съм още по-мотивиран"

Карлос Алкарас изригна за думи на Джокера - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Карлос Алкарас победи Новак Джокович с 3:2 сета във финала на Уимбълдън 2023. А Джокера от Сърбия сподели, че никога не е играл с тенисист като Алкарас. Ноле определи испанеца като напълно завършен тенисист.

20-годишният Карлос коментира:

"Тези думи означават много. Гордея се. Да ги чуя от човек като Джокович ме кара да съм още по-мотивиран", каза Алкарас.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кубрат

    8 0 Отговор
    Тервелчо, понаучете този български език, употребата и значението на думите, които пишете и ръсите най-неграмотно и безотговорно! Да си журналист не означава само да драскаш клюки и да търсиш сензации. Означава и да допринасяш по някакъв начин за ограмотяването на и без това изпростяващото народонаселение. Не стига, че половината от публикациите ви са само за "Плейбой", ами и другата половина е писана като от бежанец на третата му година в България! Какво значи "изригна"? Да не говорим за стилистика, пунктуация и т.н. Дядо Вазов ще се преметне в гроба....

    Коментиран от #2

  • 2 Кирчо uстuнатa

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кубрат":

    А ти Кубрате, откъде знаеш че зад Тервел Илиев не се крие някой бежанец?