Last news in Fakti

29 Юли, 2023 14:29 717 0

Нейтън Аке поднови договора си с Манчестър Сити

  • аке-
  • манчестър сити-
  • пеп-
  • гуардиола

Нидерландският национал се договори за още два сезона

Нейтън Аке поднови договора си с Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Манчестър Сити Нейтън Аке удължи договора си с клуба до 2027 година, съобщиха "гражданите" на официалната си интернет страница.

Нидерландският национал имаше контракт до 2025-а, но сега преподписа за още два сезона, предава БТА.

Аке беше основна част от отбора на Пеп Гуардиола по време на запомнящата се трибъл кампания на Сити през миналия сезон 2022-23, записвайки 41 участия във всички турнири.

"Това е най-добрият клуб в света, нямам съмнения в това. Това, че съм играч на Манчестър Сити, ме кара да се гордея всеки ден. Клубът създава перфектната среда за подобряване. Това ме движи напред и ме прави по-добър. Намирам се на етап от кариерата си, в който искам да продължа да се развивам и определено мога да го направя тук“, каза бранителят.

„Пеп е най-добрият мениджър във футбола – гений, който ме накара да видя играта по различен начин – така че да мога да работя с него по-дълго е истинска привилегия. Толкова съм му благодарен за всичко, което направи за мен", коментира 28-годишният футболист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА