16 Ноември, 2013 12:00 588 0

Скандал: Спряха талисман, мислят го за Троицки

  • троицки-
  • сърбия-
  • скандал
Скандал: Спряха талисман, мислят го за Троицки - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Невероятен скандал избухна в Белград преди началото на финалния мач за купа "Дейвис" между домакините от Сърбия и Чехия.

Представители на Международната тенис федерация (ITF) забраниха на предрешения като орел талисман на "плавите" да се появи на корта. Причината е направо комична. Функционерите на ITF са се опасявали това да не е предрешения Виктор Троицки, който е наказан за допинг и има забрана да се появява на мачовете в "Комбанк Арена".

Самият Троицки предизвика съмнения, че това може да се случи, заявявайки, че ще направи всичко възможно да подкрепи другарите си, дори ако е необходимо да се предреши като талисман. Явно думите му са взети много сериозно на високо ниво и така Сърбия остана както без Троицки, така и без талисман. Наказаният тенисист все пак "присъстваше" в залата. Фен се появи на трибуните с картонена маска с неговото лице.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА