Last news in Fakti

26 Ноември, 2013 18:59 907 0

Неделев и Огнянов играха в контрола на Ботев

  • ботев пловдив-
  • раковски-
  • коматево-
  • тодор неделев-
  • мариян огнянов

Контузиите на двамата основни играчи се оказаха от огромно значение за формата на Ботев, който записа няколко поражения в българското първенство

Неделев и Огнянов играха в контрола на Ботев - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на пловдивския Ботев Тодор Неделев и Мариян Огнянов, които претърпяха операции през месец септември, взеха участие в тренировъчен мач срещу втородивизионния Раковски, игран на клубната база на „канарите” в Коматево. Двамата изкараха целия мач без да усетят болка и така интегрирането им в тренировъчния ритъм на отбора продължава по план.

Самата среща, продължила малко повече от 50 минути, завърши при нулево равенство.

25-годишният Огнянов претърпя операция на коляното преди градското дерби с Локомотив в средата на септември. Само десетина дни по-късно 20-годишният Неделев спука кост в глезена и трябваше да се оперира в Мюнхен.

Контузиите на двамата основни играчи се оказа от огромно значение за формата на Ботев, който записа няколко поражения в българското първенство и се свлече до пета позиция след отличния старт през лятото. Тимът, воден от Станимир Стоилов, изостава на 12 точки от лидера Лудогорец.

На вратата срещу Раковски бе Росен Андонов, двойката централни защитници оформиха Елведин Джинич и Сивард Спрокел, като крайни бранители играха Костадин Дяков и Филип Филипов, в средата на терена - Борис Галчев и Мариян Огнянов, по фланговете - Тодор Неделев и Станислав Костов, а в атака - Луис Педро и Валери Домовчийски, като последните двама пропуснаха да завършат с гол няколко отлични атаки, съобщиха „канарите” на официалния си сайт.

В състава на Раковски играха почти всички преотстъпени от Ботев футболисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА