Last news in Fakti

4 Декември, 2013 16:27 1 086 0

В Англия: Бербатов само се разхожда

  • бербатов-
  • фулъм-
  • критики-
  • разхождане

Критиките към българския нападател не секват

В Англия: Бербатов само се разхожда - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Критиките към Димитър Бербатов на Острова вече валят като порой и излиза, че той е главният виновник за слабото представяне на Фулъм през този сезон. След като вчера Дани Мърфи упрекна българина, днес още двама бивши футболисти казаха остри думи по адрес на нападателя. Доста краен бе 69-годишния бивш халф Родни Марш.
 
"Ще наблюдавам отбора през следващите шест седмици, за да видя как играчите ще реагират на новия треньор. Аз обаче не мисля, че треньорът е виновен, а футболистите. Гледам играчите на Фулъм и ги виждам с отпуснати рамене, виждам как Бербатов се разхожда по терена все е едно е облечен с палто и пуши пура. В събота започнаха с Таарабт в състава. Когато обаче погледнем класирането и видим къде се намира Фулъм, си даваме сметка, че той се нуждае играчи, които да вдигнат отбор. Дали обаче Таарабт и Бербатов са такива играчи? Отговорът е не", коментира Марш, цитиран от "Мирър".
 
Той започва кариерата си във Фулъм през 1962 г. и играе за "котиджърс" 4 сезона. Доста по-късно, през 1976-а се завръща в тима и в него приключва с футбола.
 
Друг бивш халф на лондонския тим – Джон Колинс, пък коментира евентуалното напускане на Димитър Бербатов през зимния трансферен прозорец.

"Не мисля, че това би било нещо лошо. Възхищавам се на неговия талант и умения, но той не е работлив. Не притиска достатъчно съперника в атака. Според мен през последните шест месеца нивото му е спаднало, а в момента Фулъм се нуждае от цял състав от играчи, който ще даде всичко от себе си на терена.

Разбира се, когато топката е в отбора, той може да я използва, но мисля, че вече е време той да си отиде и да бъде заменен от някой друг”, каза бившият шотландски национал Колинс, който игра за Фулъм между 2000 и 2003 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА