Last news in Fakti

18 Ноември, 2023 18:18 1 538 2

Ще видим ли германец в тима на Илиян Илиев?

  • фабиан нюрнбергер-
  • национален тим-
  • договор

Фабиан Нюрнбергер потвърди, че отново има контакт с националния ни отбор

Ще видим ли германец в тима на Илиян Илиев? - 1
Снимка: Официална страница на Фабиан Нюрнбергер в Инстаграм

Халфът на германския Дармщадт Фабиан Нюрнбергер потвърди, че има голяма възможност да играе за националния отбор на България по футбол. Той направи това в интервю за изданието VRM, цитирано от БТА.

"По принцип има интерес и от двете страни. Формалностите обаче са по-сложни от очакваното", каза 24-годишният футболист, който е роден в Хамбург, а майка му е българка.

Не се знае дали той може да получи повиквателна за следващите мачове на България, които трябва да са през март следващата година. "Това вече беше обсъждано при престоя ми в Нюрнберг, но тогава имаше промяна в България и контактът временно бе прекъснат", каза Нюрнбергер, който призна, че сега контактът е подновен от известно време.

Фабиан Нюрнбергер, който играе с ляв крак, е със стойност на пазара от 1,2 милиона евро. Играчът премина от Нюрнберг в Дармщадт миналото лято със свободен трансфер. Той има 11 мача за новия си тим с един гол и две асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дам

    2 4 Отговор
    Колкото германец, толкова и българин.
  • 2 Да идва тук

    5 2 Отговор
    Щото от Дармщад до националния на Германия е "мисията невъзможна".