Last news in Fakti

18 Ноември, 2023 20:01 838 0

Юношите до 19 години направиха реми със Сърбия в европейска квалификация

  • юноши-
  • сърбия-
  • реми-
  • андора

В следващия мач играем с Андора

Юношите до 19 години направиха реми със Сърбия в европейска квалификация - 1
Снимка: БФС

Юношите до 19 години завършиха 0:0 с връстниците си от Сърбия във втория си мач от група 3 на европейските квалификации, предава БТА.

Първата ситуация в срещата бе за сърбите в 3-ата минута. Коста Неделкович бе намерен в наказателното поле на България и стреля по земя по диагонал отдясно, но вратарят Алекс Божев улови топката. В 7-ата минута вратарят на националите ни Алекс Божев отново показа класа, след като спаси опасен удар по диагонал отляво на Йован Миятович. В 27-ата минута Борислав Маринов проби отдясно, навлезе в наказателното поле на сърбите и стреля, но топката премина встрани от вратата.

В 54-ата минута след изпълнение на странично хвърляне, топката достигна до Коста Неделкович, който стреля с глава, но топката премина на сантиметри встрани от вратата на България. В 62-ата минута Алексей Вукичевич изчисти топката с глава на сантиметри от голлинията след удар на Преслав Бачев. В 82-ата минута Преслав Бачев бе намерен на границата на наказателното поле, пое топката и стреля, но вратарят Лука Лиескич улови.

В първата среща от групата по-рано днес Шотландия победи Андора с 3:1.

След изиграването на по две срещи в групата Шотландия е с 4 точки (3:1 голова разлика), Сърбия също е с 4 точки (1:0), България е с 2 точки (0:0), а Андора е без спечелена точка (1:4).

Последните срещи от групата са във вторник и противопоставят Сърбия и Шотландия и България и Андора. Първите два отбора от 13-те квалификационни групи плюс отборът с най-добри показатели срещу първия и втория в класирането от класиралите се на трето място се класират.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА