Last news in Fakti

19 Ноември, 2023 13:12 1 843 2

Отнемат още 9 точки от актива на Евертън?

  • евъртън-
  • дело-
  • точки-
  • отнемат-
  • отнемат права

Това ще стане, ако Лийдс, Лестър и Бърнли спечелят заведените дела срещу „карамилите“

Отнемат още 9 точки от актива на Евертън? - 1
Снимка: БГНЕС

Бъркотията в един от най-славните английски клубове няма край. След като Висшата ли отне цели десет точки от актива на Евъртън заради нарушаване на Финансовия феърплей, днес стана ясно, че клубът от Ливърпул може да бъде наказан с отнемането на още девет пункта от точковия актив на тима. gong.bg

Това ще се случи, ако Лийдс, Лестър и Бърнли спечелят заведените дела срещу Евертън, които са на обща стойност 300 млн. паунда.

Ръководствата на трите клуба са недоволни от факта, че клубът не е бил наказан още през миналия сезон. Както е известно, Евертън се спаси от изпадане от Висшата лига в последния възможен момент. Ако на клуба му бяха отнети точки още през миналата кампания, то днес „краламелите” почти сигурно щяха да бъдат член на Чемпиъншип и един измежду Лийдс и Лестър щеше да се спаси.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 2 Отговор
    Ще отнемат ли още 9 точки от актива на Евертън?
  • 2 Последно

    1 2 Отговор
    карамилите или краламелите