Last news in Fakti

9 Декември, 2013 16:26 970 0

Зума продължи войната между Локо и Ботев

  • локомотив-
  • ботев пловдив-
  • кривия-
  • бонев-
  • амеба

Легендата заяви, че Кривия е амеба

Зума продължи войната между Локо и Ботев - 1
Снимка: БГНЕС

Ден след дербито на Пловдив войната между Локомотив и Ботев продължава. Срещата завърши 0:0, а за липсата на голове "жълто-черните" обвиниха лошия терен на домакините от Локомотив. Спортният директор Александър Александров дори обвини "смърфовете", че нарочно са влошили състоянието на игрището и нарече Локомотив "типичен селски отбор". Сега последва и отговор от страна "черно-белите" и по-точно от почетния президент на клуба Христо Бонев.

"Повече не искам да се занимавам с тип, който от вратните жили нагоре е амеба. Тъй като до четвърто отделение биология не се учи, някой по-интелигентен да му обясни какво значи амеба. И понеже той и Мъри Стоилов много се интересуват от терените, имам една молба към тях: Нека да помолят техния благодетел – г-н Цветан Василев, да дойде и да направи терена на стадион "Локомотив", за да може Ботев да побеждава тук", заяви Зума пред клубния сайт на Локо (Пд).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА