Last news in Fakti

16 Декември, 2023 10:41 565 0

Ювентус взе само точка при гостуването на Дженоа

  • ювентус-
  • дженоа-
  • равен

Така "старата госпожа" пропусна да се изкачи на върха в класирането

Ювентус взе само точка при гостуването на Дженоа - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус стигна само до равенство 1:1 при гостуването си на Дженоа в първия мач от 16-ия кръг на Серия "А". По този начин "старата госпожа" пропусна да се изкачи на върха в класирането в италианското първенство и събра 37 точки - с една по-малко от лидера Интер, който в неделя гостува на Лацио, предава БТА.

Двубоят в Генуа започна чудесно за тима на Ювентус, който реализира в 28-мата минута чрез Федерико Киеза от дузпа.

В началото на второто полувреме обаче исландецът Алберт Гудмундсон използва една от малкото възможности за Дженоа, за да изравни. До края на срещата Ювентус създаде само една наистина опасна ситуация, но тя бе пропусната от защитника Бремер. След спечелената точка Дженоа събра 16 и заема 14-о място в таблицата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА