Last news in Fakti

19 Януари, 2024 07:43 1 697 3

Много неприятна ситуация за Сакраменто и Везенков

  • спорт

Сашо и "кралете" се сринаха срещу Индиана

Много неприятна ситуация за Сакраменто и Везенков - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Индиана Пейсърс не използва новата си звезда Паскал Сиакам заради треньорско решение срещу Везенков и съотборниците му. Шампионът с Торонто от 2019 година беше спряган за трансфер в Сакраменто Кингс, а тази сутрин българско време новият му тим победи именно "кралете".

Индиана игра и без звездата си от началото на сезона Тайрийз Халибъртън. Гардът е с контузия на подбедрицата.

Въпреки това резултатът в мача е 121:126 за гостите. Домакините изоставаха със 106:122, опитаха да стигнат до победата, но не съумяха.

Българинът Александър Везенков и съотборниците му записаха четвърта поредна загуба в НБА. Кевин Хъртър изненадващо беше най-резултатен за домакините и общо с 31 точки. Сашо записа 7 точки и 3 борби. Той стреля 2 от 3 за тройката, не даде асистенция. Българинът игра 10:46 мин.

Но когато тимът ти губи за четвърти пореден път и 7-ият във временното класиране на Източната конференция те надиграва без може би двамата си най-силни баскетболисти е ясно, Сакраменто е в криза. "Кралете" имат 23 победи и 18 загуби, под въпрос е въобще дали ще са в шестицата на Запад в редовната кампания. Тези позиции гарантират участие в първия кръг на плейофите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добро утро

    10 0 Отговор
    Ааййддее...още от 07:30 сутринта посрещаме деня със Санкременто и Везенков...
    Сигурен съм,че до вечерта поне 4-5 статии ще има още...
  • 2 Перо

    8 0 Отговор
    Не разбирам защо всеки ден се пише тук за посредствения клуб Сакраменто със серия от поредни загуби и Сашо Везенков, закупен като резерва и не играл даже един мач с пълно време. Рядко го пускат за 3-4 мин. и никой не го зачита и оценява! Преди Везенков, нито един път нашите мисирки не са споменавали Сакраменто! Сега простотията изби рибата!
  • 3 Баце

    0 0 Отговор
    Някой журналист ще яде чрез Вези хляб без кора за нищо!