Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 18:18 737 0

Официално: Старият Рой вече не е мениджър на Кристъл Палас

  • рой ходжсън-
  • кристъл палас-
  • футбол

76-годишният Ходжсън има здравословни проблеми

Официално: Старият Рой вече не е мениджър на Кристъл Палас - 1
Снимка: БГНЕС

Рой Ходжсън вече не е мениджър на Кристъл Палас, предаде Sportal.bg. Решението беше очаквано, но днес бе обявено официално от клуба. 76-годишният специалист има здравословни проблеми, като в миналия четвъртък се почувствал зле по време на тренировка и бе приет в болница. От клуба потвърдиха, че той е напуснал медицинското заведение и се чувства добре.

“Орлите” загубиха 10 от последните си 16 мача в първенството и са на 16-о място, пет точки над зоната на изпадащите. Това е причината Ходжсън да бъде уволнен. Кристъл Палас обявиха, че са близо до назначаването на нов мениджър. Според английските медии това ще бъде Оливер Гласнер.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА