Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 15:21 1 163 0

Сър Алекс Фъргюсън с огромна победа и тежка, но щастлива контузия

  • футбол

Фъргюсън си е Фъргюсън

Сър Алекс Фъргюсън с огромна победа и тежка, но щастлива контузия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Сър Алекс Фъргюсън печели "скромните" 13 пъти Висшата лига с Манчестър Юнайтед. 2 пъти ликува с купата в Шампионска лига като наставник на "червените дяволи". Може да се каже, че откакто се пенсионира за футбола през 2013 година Ман Юнайтед е в игрови упадък. Последната титла на гранда във ВЛ е именно през 2013 година.

Сърът обаче не спира да печели. Състезателен кон, който той отглежда от малко конче е направил фурор в голямо състезание в Бахрейн.

Сър Алекс е съсобственик на коня с име Танцуващ дух. А благородното животно откъсна с голяма разлика конкурентите си в надбягване с награден фонд 1 милион долара.

Предполага се, че Фъргюсън е спечелил сериозна сума.

Жокеят на Танцуващия беше облечен в червено и бяло като титулярите на Ман Юнайтед. А един от шейховете каза след надбягването: "Поздравления, сър"!

Оказва се, че при празненствата джентълмен от отбора на Фъргюсън е счупил ребро на легендата.

"Нямам нищо против, щом печелим", споделя Фъргюсън.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА