Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 21:09 1 448 2

Рикардо: Ред Бул иска да премаже конкуренцията

  • ред бул-
  • формула 1

„Биковете“ регистрираха най-доминантната кампания в историята на спорта през 2023 година, когато спечелиха 21 от 22 състезания

Рикардо: Ред Бул иска да премаже конкуренцията - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Пилотът на Рейсинг Булс Дениъл Рикардо коментира предстоящия сезон 2024 във Формула 1 и обърна по-специално внимание на екипа на Ред Бул. „Биковете“ регистрираха най-доминантната кампания в историята на спорта през 2023 година, когато спечелиха 21 от 22 състезания по пътя към втория си пореден шампионски дубъл. Въпреки тази доминация воденият от Ейдриън Нюв дизайнерски екип не заложи на сигурното и просто да доразвие RB19. Вместо това RB20 включва някои много интересни и агресивни дизайнерски решения, най-вече около страничните въздушни кутии и отворите за въздух в техния преден край, предава sportal.bg.

По време на предсезонния тест в Бахрейн по-рано тази седмица Ред Бул демонстрира много силно темпо както в една обиколка, така и в дългите серии. Това в комбинация с агресивния дизайн на RB20 кара Рикардо да твърди, че Ред Бул иска да премаже своята конкуренция. Австралиецът обаче отказа да прогнозира дали „биковете“ ще надскочат представянето си от миналата година.

„Разсмях се защото бях изненадан, но не съвсем. Това е отбор, който работи на най-високото си ниво, когато печели. Усещам, че когато те печелят, те все едно искат да премажат конкуренцията. Те не лежат на стари лаври, а продължават да работят усилено. Точно това показват и тази година. След най-доминантния сезон в историята през 2023 година те дойдоха тук с изумителна кола. Усещането е, че те имаха най-много подобрения по колата от всички и това казва нещо. Вижте, аз се радвам да виждам Ейдриън около колата и всичко. Дори не се чувствам зле, че говоря само за него, въпреки че знам, че не е само той, но той е голяма част от процеса. Това е хубаво да се видим“, заяви Рикардо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Аз фен

    0 1 Отговор
    Така е,щото превишиха бюджета за кетъринг и много сити изхвърчаха напред.Платиха си някой милион,а другите останаха гладни щото спазват правилата.А,знаем,че гладна мечка хоро не играе.